REKONSTRUKCIJA TEHNIČKE ŠKOLE REŠIĆE PROBLEM GREJANJA

Izvor: Kurir, 07.Mar.2012, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REKONSTRUKCIJA TEHNIČKE ŠKOLE REŠIĆE PROBLEM GREJANJA

S novim kotlovima na bio masu imaćemo daleko racionalnije, a efikasnije zagrevanje više od 2.000 kvadratnih metara korisnog prostora, rekao direktor Tehničke škole u Prijepolju Nebojša Jevtović

PRIJEPOLJE - Rekonstrukcija zgrade Tehničke škole u Prijepolju počela je danas, a sredstva u iznosu od 200.000 evra obezbedila je Svetska banka.

"Uz punu koordinaciju s Ministarstvom prosvete Srbije i tehničku podršku Agencije za energetsku efikasnost >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << obezbeđena su sredstva iz fondova Svetske banke, a danas su počeli pripremni radovi za realizaciju ove značajne investicije za nas", rekao je direktor škole Nebojša Jevtović.

Prema njegovim rečima, planirano je da se obezbedi i efikasnije grejanje.

Zgrada je građena u prvoj polovini prošlog veka, a kasnije dograđivana, adaptirana je za potrebe nastave prvo za učenike gimnazije, a sada za potrebe Tehničke skole, dodao je Jevtović.

Radove izvode dve beogradske firme, a rok za završetak rekonstrukcije je tri meseca.

"Po završetku radova, uz sasvim nov ambijent za odvijanje nastave, rešićemo dugogodišnji problem grejanja. S novim kotlovima na bio masu koji će biti ugrađeni tokom leta, imaćemo daleko racionalnije, a efikasnije zagrevanje više od 2.000 kvadratnih metara korisnog prostora", rekao je Jevtović.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Rekonstrukcija Tehničke škole rešava problem grejanja

Izvor: Glas javnosti, 07.Mar.2012

PRIJEPOLJE - Rekonstrukcija zgrade Tehničke škole u Prijepolju počela je danas, a sredstva u iznosu od 200.000 evra obezbedila je Svetska banka..."Uz punu koordinaciju s Ministarstvom prosvete Srbije i tehničku podršku Agencije za energetsku efikasnost obezbeđena su sredstva iz fondova Svetske...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.