REKLI SU MI DA JE MOJA BOLEST NEIZLEČIVA Supruga našeg slavnog košarkaša progovorila o borbi za zdravlje

Izvor: Blic, 09.Jun.2017, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"REKLI SU MI DA JE MOJA BOLEST NEIZLEČIVA" Supruga našeg slavnog košarkaša progovorila o borbi za zdravlje

Slavni košarkaš Dejan Tomašević već dve decenije uživa u skladnom braku sa suprugom Jelenom, sa kojom ima troje dece, Manju, Milu i Matiju, dok Jelena ima sina Marinka iz prethodnog braka.

Njihovu porodičnu idilu ustalasali su Jelenini zdravstveni problemi sa kojima je ona uspela da se izbori, uprkos tome što su prognoze reklama bile drugačije.

- Posle četvrtog porođaja počela sam da se osećam čudno, gubila sam snagu i stalno sam bila umorna. U jednom trenutku >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << imala sam više od 20 kilograma viška iako sam trošila mnogo više energije nego što sam unosila kalorija - priča ona za magazin "Hello" i dodaje:

- Obilazila sam doktore u sve tri države u kojima smo živeli, Španiji, Grčkoj i Srbiji, i svi su mi saopštili istu dijagnozu - deset od 11 simptoma lupusa, autoimune bolesti za koju zvanično nema lek. Ja to nisam mogla da prihvatim i počela sam da istržaujem u literaturi vezanoj za oboljenje. Tako sam došla do takozvane zdrave hrane. Posvetila sam se tome i rezltati su se polako pokazivali. Prestala sam da jedem meso i gotovo potpuno izbacila životinjske proizvode. Uspela sam da potpuno oporavim organizam i da izlečim lupus, koji je zvanično neizlečiv.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.