Izvor: Press, 04.Dec.2019, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REKLA DA IDE NA PREGLED I NESTALA Novopazarka se javila porodici sa nepoznatog broja, a onda joj se GUBI SVAKI TRAG

Novopazarka Muamera Šaćirović nestala je u subotu u Beogradu, nakon što je iz rodnog grada došla na lekarski pregled, potvrđeno je "Blicu" iz MUP-a.
Foto:blic
Kako saznaje Bošnjačka TV, ona je u Beograd došla autobusom. Nakon obavljenog pregleda se javila porodici porukom sa nepoznatog broja mobilnog telefona i od tada joj se gubi svaki trag.

Porodica takođe kaže da njen broj >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << telefona nije više u funkciji i ne može se stupiti u bilo kakav kontakt sa njom.
Prema nezvničnim informacijama do kojih je došao naš portal, Muamera je pobegla od kuće i ostavila je supruga. Policija joj je na tragu, ali zvaničnih potrvrda o ovoj informaciji zasad nema.
Oni su u ponedeljak uveče prijavili nestanak Muamere, inače majke četvoro dece, ali se nikakve informacije o njenoj lokaciji do sada nisu pojavile.
Porodica moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju o njoj, da se obrate na broj telefona 066-66-66-003 (Bošnjačka TV) ili to jave najbližoj policijskoj stanici.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.