REKA AUTOMOBILA DUGA 6 KILOMETARA! Ogromna gužva na granici sa Crnom Gorom: Pogledajte nepreglednu kolonu vozila (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Avg.2023, 16:10

REKA AUTOMOBILA DUGA 6 KILOMETARA! Ogromna gužva na granici sa Crnom Gorom: Pogledajte nepreglednu kolonu vozila (VIDEO)

Opšti kolaps i zastoj na granici sa Crnom Gorom.

Na graničnom prelazu Gostun iz pravca Crne Gore ka Srbiji formirana je kolona duga šest kilometara.

Naime, očigledno je da je smena turista odigrala ključnu ulogu zbog čega i saobraćajne gužve ka susednoj zemlji ne jenjevaju.

Tako se na graničnom prelazu Dobrakovo od ranih jutarnjih sati beleži se pojačan intenzitet saobraćaja i formiraju se dugačke kolone vozila.

- Pola sata stojimo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i još uvek ne vidimo prelaz, verovatno ćemo čekati još ovoliko. Ista situacija je bila i kada smo dolazili u Crnu Goru, pre deset dana. U koloni stoje automobili, autobusi i kamioni u oba pravca - kaže za RINU  iz Čačka koji se sa porodicom vraća sa letovanja u Baru.

On dodaje da ovo nije prvi zastoj koji ih je zatekao na putu do kuće, jer je na deonici od Bara do Podgorice preko tunela Sozina takođe saobraćajni kolaps.

- Ogromna je gužva, na putevima, na plažama, generalno na primorju. Ne znam kako Crnogorcima izgledaju dobre sezone, ako im je ova loša. Ima puno stranaca, ali najviše gostiju koliko smo mi mogli da zapazimo je upravo iz zemalja regiona, Srbije i Bosne i Hercegovine - kaže Čačanin.

Vozačima se savetuje da koriste i granični prelaz Jabuka preko Pljevalja na kom su zabeležene manje saobraćajne gužve.

 O razmerama kolone koja je formirana između ostalog i na potezu Brodarevo-Gostun najbolje svedoči snimak naše reporterke sa lica mesta koji možete pogledate DOLE ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.