REČI NOINE CIMERKE LEDE KRV U ŽILAMA: Otkrila šta se dešavala uoči ubistva, a onda se potresnom porukom oprostila od drugarice

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2023, 16:15

REČI NOINE CIMERKE LEDE KRV U ŽILAMA: Otkrila šta se dešavala uoči ubistva, a onda se potresnom porukom oprostila od drugarice

Reči koje lede krv u žilama će vas naježiti!

Tiktokerka Noa Milivojev (18) ubijena je na svirep način, a njeno raskomadano telo pronađeno je u stanu u Ulici Cara Lazara u Beugradu, za šta je osumnjičen muškarac (33).

Njena porodica, ali i prijatelji, potreseni su ovim jezivim činom, a mnogi se od nje opraštaju putem društvenih mreža. Jedna od njih je i Noina cimerka, sa kojom je poslednjih meseci živela u Beogradu, a ona se emotivnom porukom obratila pokojnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prijateljici.

- Nikada te neću zaboraviti, pile moje malo. Stop nasilju - napisala je ona u snimku sa fotografijama Milivojeve.

Podsećanja radi, cimerka Noe Milivojev je otkrila sve o detaljima o poslednjoj noći koju je provela sa ubijenom tiktokerkom.

- Živele smo zajedno u Beogradu, ona je nestala 17. juna, trebalo je da izađemo u klub, ona je rekla da ide kod dečka i počela je da plače, počela je da me ljubi, bilo mi je sumnjivo. Ona mi je rekla da idem, ja sam otišla i onda je dva dana nije bilo, a uvek mi se javljala, ja sam joj slala poruke, uvek mi se javljala i ja sam posle dva dana morala da prijavim da je nestala - rekla je i dodala da je ona prijavila Noin nestanak.

- Ja sam zvala policiju da prijavim, pa sam došla do njene mame, onda mi se žena javila, bila sam juče da dam izjavu i juče su je našli - istakla je potresena devojka.

Ona je potom dodala da je Noa već imala probleme sa ubicom tokom veze, te da ju je on psihički i fizički maltretirao.

- On je nju maltretirao, tukao, imali su lošu vezu, bili su skoro sedam meseci zajedno - ispričala je cimerka Noe.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.