REČENO - URAĐENO Šta Vučić obeća, on to i ispuni Da li ste verovali da ćete ove reči čuti na N1? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2023, 20:33

REČENO - URAĐENO "Šta Vučić obeća, on to i ispuni" Da li ste verovali da ćete ove reči čuti na N1? (VIDEO)

Meštani veruju u Vučićevo obećanje

Televizija N1 u prilogu o selima Jablanica i Lukavce, koje je nedavno posetio predsednik Aleksandar Vučić, priznali su da ono što obeća predsednik Srbije, on to i ispuni.

- Predsednik Srbije je poznat i po obećanjima komunalnog tipa. Vučić je meštanima sela Lukavce obećao da će dobiti put i da će mašine stići za tri dana. Mašine su stigle i krče put kroz šumu. Meštani Lukavca kažu da smo prvi gosti u selu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji nisu stigli peške, jer stižemo posle mašina koje su, za sada, put kroz šumu širok metar - proširile - kažu na N1.

Sa te opozicione televizije ističu da je sledeća na redu Jablanica, čiji meštani veruju u obećanje predsednika Vučića.

- U Jablanici čekaju, u Lukavcu dočekali mašine i za njih je to, kažu, jako važan događaj. I ovaj je svečano obeležen.

N1 SE UVERIO: VUČIĆ ŠTO JE OBEĆAO, TO JE I ISPUNIO!

N1: "Predsednik Srbije je poznat i po obećanjima komunalnog tipa. Predsednik Vučić je meštanima sela Lukavce obećao da će dobiti put i da će mašine stići za tri dana. MAŠINE SU STIGLE I KRČE PUT KROZ ŠUMU! Meštani Lukavca kažu… pic.twitter.com/nii6DRKkAA

— Detektor laži (@LaziDetektor) August 9, 2023

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.