REAKCIJA PREDSEDNIKA SRBIJE! Vučić odgovorio na skandaloznu izjavu Bakira Izetbegovića da su Srbi LOŠ NAROD

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2021, 21:05

REAKCIJA PREDSEDNIKA SRBIJE! Vučić odgovorio na skandaloznu izjavu Bakira Izetbegovića da su Srbi "LOŠ NAROD"

Vučić reagovao na skandaloznu izjavu Bakira Izetbegovića.

Predsednik Vučić večeras je obilazio radove na Savskom trgu. Vučić je govorio novom spomeniku na Savskom trgu, koronavirusu, vakcinaciji, ali se i dotakao teme o Bakiru Izetbegoviću koji je na skandalozan način uvredio srpski narod.

Kada je reč o izjavama Bakira Izetbegovića, Vučić kaže da ta izjava više govori o njemu nego o srpskom narodu.

- Nikome takve izjave nisu potrebe. I bošnjački >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i srpski narod su veliki narodi - rekao je Vučić.

- Izetbegovićeva izjava više govori o njemu, nego o srpskom narodu - dodaj je predsednik Vučić.

Podsetimo, predsednik SDA Bakir Izetbegović gostujuću u "Dnevniku D" Federalne televizije je rekao da su Srbi "loš narod".

U emisiji Federalne televizije nije mu promaklo da "pecne" i Milorada Dodika.

- Kažu nema loših naroda ima samo loših rukovodstava. Nisam siguran! Jer, on (Milorad Dodik) se dodvorava jednom velikom broju ljudi koji žele balkansku politiku, koji žele sirovu politiku - rekao je Izetbegović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

VUČIĆ O GOVORU MRŽNJE BAKIRA IZETBEGOVIĆA: Srbi su veliki i DOBAR NAROD, a ta izjava predsednika SDA govori o njemu! VIDEO

Izvor: Kurir, 23.Jan.2021

Aleksandar Vučić komentarisao je večeras izjavu Bakira Izetbegovića da su "Srbi loš narod".

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.