REAKCIJA ODUŠEVILA LJUDE I kamen bi zaplakao: Prvi susret sestre i brata ostavlja bez teksta, komentari PREPLAVILI internet (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2024, 16:37

REAKCIJA ODUŠEVILA LJUDE I kamen bi zaplakao: Prvi susret sestre i brata ostavlja bez teksta, komentari PREPLAVILI internet (VIDEO)

Majka je na tik toku podelila emotivni snimak iz porodilišta
Šantal Kambel snimila je predivan trenutak između svoje dvoje dece. Ova mama je na TikToku podelila snimak prvog susreta između svoje 14-godišnje ćerke i novorođenog sina, a reakcija njene ćerke mnoge je oduševila.
Nekoliko trenutaka nakon što je ušla u bolničku sobu, mlada devojka počela je da plače, nije uspela da sakrije emocije kad je ugledala brata, a majka je u tom trenutku znala da će sve biti dobro između njih. Istakla je da njena ćerka nije bila presrećna zbog trudnoće, ali se nakon prvog susreta njeno mišljenje promenilo.
My Girl, my only one for the past 14 years meeting her new baby...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.