RAZUZDANI MATURANTI: Kraj škole proslavili sa striptizetom

Izvor: Kurir, 01.Feb.2014, 22:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAZUZDANI MATURANTI: Kraj škole proslavili sa striptizetom

Mnogi vole da se pohvale da im je matursko veče bilo ludo i nezaboravno, ali ovo je do sada neviđena proslava

Meksički srednjoškolci iz federalne pokrajine Iztapalapa, koji su u julu 2009. godine slavili rastanak sa školom, pobrinuli su se da im zabava bude baš onakva kakvu su oni želeli, te su na maturasku proslavu doveli striptizetu.

Angažovana plavuša im je za novac priuštila očekivano razuzadni šou, a u kojem su takođe uživali pozvani profesori >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i direktor škole.

Roditeljima je, čini se, pristup ipak bio zabranjen, pa nam samo Jutjubu može ceo svet: sinove noseva zabijenih u obline plavuše, kao i jednog kojeg je striptizeta jahala na plesnom podijumu.

Video zapis je na Jutjub postavljen u januaru 2012. godine, međutim tek je sada postao popularan zahvaljujući moći društvenih mreža.

Najsmešniji komentar ispod ovog videa na Jutjubu svakako je: "Taj mali je tu izgubio nevinost pred svima".

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

RAZUZDANI MATURANTI: Kraj škole proslavili sa striptizetom

Izvor: Dzungla.org, 01.Feb.2014

Mnogi vole da se pohvale da im je matursko veče bilo ludo i nezaboravno, ali ovo je do sada neviđena proslava OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.