RAZOTKRIVENA IVANKA TRAMP: U mladosti opasna buntovnica, sada tatin savetnik, ali jedno niste znali!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Okt.2020, 22:26

RAZOTKRIVENA IVANKA TRAMP: U mladosti opasna buntovnica, sada tatin savetnik, ali jedno niste znali!

Lepa plavušica ne prestaje da obara s nogu

Ivanka Tramp (38) je najvažnija žena u Donaldovom životu, bitnija i od Melanije. U mladosti je bila pankerka, a već sa 14 godina je učestvovala na modnim revijama, a zbog muža je prešla na judaizam. Ivanka se zapravo ne zove tako, to je zapravo nadimak, a pravo ime joj je Ivana.

Ime je dobila po mami Ivani, koja se od Trmpa razvela 1992. godine zbog prevare. Sa 14 godina je počela da se bavi modelingom. Bio je to moj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << beg iz internata. Farbala je kosu u ludim bojama: "Prolazila sam pankersku fazu, a volela sam Nirvanu".

Savetuje oca i za to ne prima platu. Savetovala ga je da se kandiduje za predsednika SAD. Udala se 2009. godine za Džerada Kušnera, zbog kog prelazi na judaizam. Zbog njega je postala prava kućevna žena: "Na internetu sam tražila kako se kuvaju jaja".

Na Univerzitetu Pensilvanija je završila ekonomiju i bila je među najboljim studentkinjama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.