RAZGOVORI I RASPRAVA DA, ALI REVOLUCIJE NEĆE BITI! Ministar Vučević jasno poručio da NEĆE biti nasilnog preuzimanja vlasti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2023, 13:05

RAZGOVORI I RASPRAVA DA, ALI REVOLUCIJE NEĆE BITI! Ministar Vučević jasno poručio da NEĆE biti nasilnog preuzimanja vlasti!

Ministar odbane MIloš Vučević gostovao je na Jutarnjem programu na Pink televiziji.

Miloš Vučević, ministar odbrane, izjavio je za televiziju Pink, govoreći o protestima dela opozicije da su oni čisto politički, zloupotreba tragedije nacionalne nesreće i porodica.

Ministar ističe da medju onima koji su protestovali  sigurnoima onih grđan koji su sigirno zabrinuti za bezbednost i da nisu prisatlice tih opozicionih stranaka.

Ali kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je pojasnio Vučević, te stranke koji imaju neograničeni prostor na tajkunskim medjima i da im to izgleda malo  traže da im se ugasi sva konkurencija, među kojima je i ova televizija.

– Pokušavaju da instrumentalizuju ovu veliku tragediju koja nas je zadesila.

I umesto da to što nas je nažalost zasedilo i što je pre svega pogodilo porodice nastradalih ujedini kao narod i kao državu.

I tako ujedinjeni i saborni prevaziđemo životne teške životne izazove, postoje ove sitne šićardžije, intereždžije koje gledaju da svuda gde mogu politički poentiraju – započeo je praktičnu analizu sve što se proteklih dana dogodilo.

A post shared by Милош Вучевић (@milosvucevic_odbrana)

On naglašava da postoje samo lični interesi i da na nečijoj nesreći dobijemo neki politički poen i da zadamo politički udarac.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.