RAZGOVARALI SMO O UGROŽAVANJU BEZBEDNOSTI SRBA NA KIM! Vučić sa šeficom UNMIK-a Karolinom Zijade: Srbija nastoji da na svaki način sačuva mir (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2023, 12:04

RAZGOVARALI SMO O UGROŽAVANJU BEZBEDNOSTI SRBA NA KIM! Vučić sa šeficom UNMIK-a Karolinom Zijade: Srbija nastoji da na svaki način sačuva mir (FOTO)

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić oglasio se ovom povodom na svom Instagram profilu.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa specijalnom predstavnicom generalnog sekretara Ujedinjenih nacija i šeficom Misije UNMIK Karolinom Zijade.

- Konstruktivan razgovor sa Karolinom Zijade o svim problemima, pritiscima i neprestanom ugrožavanju bezbednosti Srba na Kosovu i Metrohiji od strane Kurtijevog režima, ali i o izostanku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << adekvatne reakcije međunarodne zajednice.

Ponovio sam da Srbija nastoji da na svaki način sačuva mir, obezbedi bolji i sigurniji život za sve građane, a da su na tom putu poštovanje odredbi UN i nastavak angažamana UNMIK od suštinskog značaja.

Saglasili smo se da su odgovorna politika, regionalna sradanja i ekonomski napredak jedini načini za izgradnju bolje budućnosti Balkana. - objavio je Vučić na Instagramu "budućnostsrbijeav".

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.