RAZBOJNIK UPAO U APOTEKU, VREĐAO RADNICU I POBEGAO POLICIJI: Nasilničko ponašanje kakvo se ne pamti, evo šta je ukrao

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Okt.2021, 13:08

RAZBOJNIK UPAO U APOTEKU, VREĐAO RADNICU I POBEGAO POLICIJI: Nasilničko ponašanje kakvo se ne pamti, evo šta je ukrao

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom u Nišu, uhapsili su D. Š. (41) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje.

Sumnja se da je on juče, u centru grada, ušao u jednu apoteku, vređao radnicu i pretio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << joj, a pošto mu nije dala lekove koje je tražio, uzeo je kozmetiku sa police i otišao.

Takođe se sumnjiči da je potom u jednoj kancelariji u blizini apoteke, preteći zaposlenoj, tražio da mu da novac, a kako je odbila, udaljio se u nepoznatom pravcu.

Policija ga je ubrzo pronašla i uhapsila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.