RAZBILI MIT O DŽEJMSU BONDU

Izvor: Kurir, 24.Mar.2008, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAZBILI MIT O DŽEJMSU BONDU

Jerusalim - Četiri agenta izraelske kontraobaveštajne službe i službe unutrašnje bezbednosti Šin Bet prepričavaju svoju svakodnevicu na blogu otvorenom na službenoj stranici te tajne službe.

Sudeći prema blogu, agenti službe koja je glavna komponenta izraelske borbe protiv palestinskih militanata prilično se dosađuju, a glavne preokupacije su im veća plata i što raniji odlazak kući. Avanture i akcije jedva da se i spominju. Među četvoro blogera je i jedna žena, a predstavljaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << se kodnim imenima Nun (N), Alef (A), Jud (Y) i Het (H), slovima iz hebrejske abecede.

Čitaoci bloga su veoma razočarani jer su agenti razbili mit o Džejmsu Bondu - oni baš ništa uzbudljivo nisu doživeli, naprotiv, posao je čak pomalo i dosadan.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.