RAZBIJAJU KAMERE DA SE NE SNIME NJIHOVA ZVERSTVA Kurtijeva policija je na sve spremna?! Srbi prolaze kroz pakao (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2023, 17:47

"RAZBIJAJU KAMERE DA SE NE SNIME NJIHOVA ZVERSTVA" Kurtijeva policija je na sve spremna?! Srbi prolaze kroz pakao (VIDEO)

Fotografija pokazuje na šta je Kurtijeva policija sve spremna!

Pripadnici Kosovske policije nasilno su danas upali u zgrade opština Zubin Potok, Zvečan i Leposavić, nakon čega su se oglasile sirene za uzbunu.

Tom prilikom su pored suzavca koristili i šok bombe, a u jednom trenutku su se začuli i rafali.

Zbog povreda zadobijenih od šok bombi i suzavca nekoliko pacijenata je hospitalizovano u KBC Kosovska Mitrovica.

Na društvenim mrežama, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pojavila se fotografija kosovske policije ROSU kako razbijaju kamere sa lokalnih objekata, a kako je navedeno u opisu objave to rade da se "ne bi snimila njihova zverstva". 

Demokratija na severu Kosova, Kosovska policija Rosu razbija kamere da ne snima njihova zverstva, ubice!@BilC@JoeBorelliNYC@MiroslavLajcak@usambserbia@USEmbassySerbia

bićete saučesnik u ovim zločinima!

Zaustavite ih ODMAH! https://t.co/8gTO9wwcRw

— Радмила Васић (@RaloRada) May 26, 2023

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.