Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Okt.2023, 06:26

BLISKOISTOČNI SUKOB: Sirene u Jerusalimu i Tel Avivu, Putin razgovara sa pet bliskoistočnih lidera

Deseti dan sukoba izraelske vojske i Hamasa. Sirene za vazdušnu opasnost oglasile su se u Jerusalimu i Tel Avivu, a pripadnici Hamasa iz Pojasa Gaze lansirali su rakete dugog dometa. Poslanici Kneseta usred zasedanja morali da odu u skloništa. Američki državni sekretar Entoni Blinken, posle obilaska arapskih zemalja, ponovo se sastao sa izraelskim zvaničnicima. Ruski predsednik Vladimir Putin telefonom razgovarao sa izraelskim premijerom Benjaminom Netanjahuom, kao i sa palestinskim predsednikom Mahmudom Abasom.  

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rat Izraela i Hamasa: Kakav je stav Srbije prema njemu i treba li da se menja?

Izvor: Radio 021, 16.Okt.2023

Sukob Izraela i palestinskog Hamasa ušlo je u deseti dan, a izraelska vojska je saopštila da izvodi masovne udare na mnoge lokacije islamista u Pojasu Gaze.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.