RAT SAM PO SEBI NIJE CILJ Zvaničnik Hamasa progovorio o izraelskim taocima, otkrio šta je preneo posrednicima (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Okt.2023, 22:21

"RAT SAM PO SEBI NIJE CILJ" Zvaničnik Hamasa progovorio o izraelskim taocima, otkrio šta je preneo posrednicima (VIDEO)

Naim je upozorio da bi "kontinuirano bombardovanje izraelskih snaga moglo da dovede u opasnost živote talaca, a devet ih je do sada umrlo".

Dr Basem Naim, šef za političke i međunarodne odnose Hamasa, rekao je za Sky News, da ne zna da li je 199 izraelskih civila koji su uzeti za taoce i dalje u životu, jer je "Gaza pod teškim bombardovanjem".

'Are all the hostages still alive?'

Head of Political and International Relations in Hamas, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Dr Basem Naim, tells Sky's @MarkAustinTV he "hopes" they are alive but he "doesn't know" if any have died.

Israel-Hamas war ➡️ https://t.co/a87Y6ShaFh pic.twitter.com/2r5uwViJKp

— Sky News (@SkyNews) October 16, 2023

- Rekli smo svim posrednicima da smo spremni da oslobodimo sve civilne taoce u trenutku kada se zaustavi agresija na naš narod - rekao je on za Sky News.

Naim je upozorio da bi "kontinuirano bombardovanje izraelskih snaga moglo da dovede u opasnost živote talaca, a devet ih je do sada umrlo".

Na pitanje da li prihvata da je Hamas ubijao izraelske civile, Naim je rekao da "nije prihvatljivo" i da je "zaista sramotno" razgovarati o nečemu od pre nedelju dana kada je 3.000 Palestinaca sada "ubijeno i masakrirano".

Dalje je rekao da je Hamasov cilj bio "osloboditi se okupacije i osloboditi se zagušljive opsade", dodajući: "Rat sam po sebi nije cilj."

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.