RAT KLANOVA SE NASTAVLJA?! Škaljarac ubijen pa zapaljen?! Policija utvrdila identitet likvidiranog mladića kod Podgorice

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2023, 12:34

RAT KLANOVA SE NASTAVLJA?! Škaljarac ubijen pa zapaljen?! Policija utvrdila identitet likvidiranog mladića kod Podgorice

Prema nezvaničnim saznanjima, njega su kasno sinoć identifikovali članovi porodice.

Policija je identifikovala Podgoričanina ubijenog, pa zapaljenog u selu Šteke, na izlazu iz Podgorice ka Cetinju, rečeno je iz više izvora iz te bezbednosne institucije.

Navodno, reč je o dvadesettrogodišnjem mladiću koji se dovodio u vezu sa škaljarskim kriminalnim klanom.

Iz Uprave policije nisu se zvanično oglašavali nakon što je pronađen poluugljenisani >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << leš u Štekama.

Njegovo telo primetio je juče ujutro meštanin, koji je obilazio imanje i o tome je obavestio policiju.

Inspektori su na licu mesta zatekli užasavajući prizor - u šumarku, pored slepe makadamske ulice, na nekih 200 metara udaljenosti od glavnog seoskog puta bilo je poluugljenisano telo, a pored leša više čaura.

- Izgorela je glava i grudni koš stradalog. Na rukama i nogama vidljive su velike tetovaže - kažu.

Objašnjava se da su sa lica mesta izuzeti tragovi koji će se veštačiti u danilovgradskom Forenzičkom centru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.