RASPOLOŽENJE JE NIKAKVO, MOŽEŠ SAMO DA BRČNEŠ NOGE U PLIĆAKU Srpkinja ogorčena stanjem u Hurgadi nakon napada ajkule (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2022, 13:12

"RASPOLOŽENJE JE NIKAKVO, MOŽEŠ SAMO DA BRČNEŠ NOGE U PLIĆAKU" Srpkinja ogorčena stanjem u Hurgadi nakon napada ajkule (VIDEO)

Nakon što su dve žene stradale u napadu ajkule kod egipatskog letovališta Hurgada, situacija je i dalje napeta, a čini se da samo retki imaju hrabrost da ponovo uđu u Crveno more.

Kako za medije govori Srpkinja koja se tamo nalazi na odmoru, od juče je dozvoljen ulazak u plićak, ali je raspoloženje ljudi nikakvo.

Srpkinja M. K. J. nalazi se na istoj obali par hotela od mesta na kojem je došlo do stravičnog napada ajkule i kaže da im je od juče od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 16 sati dozvoljen ulazak u plićak.

- Postavili su ležaljke u moru, a ima i kanap. Raspoloženje je nikakvo, mi se nismo kupali, možeš samo da legneš u plićaku ili da brčneš noge - kaže ona.

Ona otkriva kako su neke agencije vodili svoje u druge hotele u Gurgadi na plažu.

pic.twitter.com/MIRnZc9huA

— Kalabaster (@KalabasterJak) July 3, 2022

- Dva dana ih vode besplatno, a ako neko hoće još neki dan, naplaćuju od 20 do 25 evra po osobi po danu - objašnjava.

Ona dodaje da su čuli i vesti o dečaku iz Italije, koji je umro u Šarm el Šeiku od mogućeg trovanja hranom, ali da više ne mogu da čitaju te užase.

- Jedva čekaš odmor i psihički i fizički, platiš more i onda se desi ovako nešto, brčkanje u bazenima i plićaku. Ovde je stvarno lepo i čisto more, bar ga imamo u ovom hotelu. Neki drugi hoteli su pod žabokrečinom nakon što se more povuklo - zaključuje ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.