RASPALITE VATRU

Izvor: Kurir, 29.Jan.2008, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RASPALITE VATRU

Lep i seksi ženski veš vole žene, ali ga na svojim partnerkama i te kako vole da vide i muškarci. Malo nepravedno zapostavljen, ali veoma senzualan komad veša su halteri. Kada ih žena obuče, oseća se veoma moćno i seksi. Haltere možete nositi uz razne samodržeće čarapa, poput čipkanih ili onih s uzorcima i oni će vam svakako vizuelno izdužiti nogu. Kako god da ih kombinujete, muškarcima je sve to neodoljivo erotično. Halteri će svaku ženu učiniti posebnom, a svaku situaciju začiniti >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << senzualnošću. Dok diskretno proviruju ispod suknje, retko koji muškarac na njih može da ostane ravnodušan.

Iznenadite ga

U halterima možete svom frajeru da pripremite večeru, da servirate omiljeni kolač ili da zaplešete u krilu. Sve to utiče na njihovo raspoloženje i sigurno će vam biti jako zahvalan. Poigrajte se s njegovom žudnjom i iznenadite ga seksi uniformom školarke, bolničarke ili francuske sobarice.

U svakom slučaju, sve žene znaju da pogled na njihova polugola tela, čija su strateška mesta diskretno prikrivena, svilom, čipkom, halterima, tračicama njihove partnere nagoni na maštanje i raspaljuje požudu. Slobodno se poigrajte se granicama njegove izdržljivosti i napalite ga do kraja. Halteri su odlično oružje ženskog zavođenja. Zašto ih onda ne iskoristiti?!

Striptiz

Seksi veš uvek je pun pogodak, ali ako ga još pokazujete uz zavodljivi striptiz, postaje neodoljiv. Pripremite se za pravu vatru jer je muškarcima ponekad dovoljna i sama pomisao na lagano svlačenje i vaš zavodljiv pogled uz neku erotičnu pesmu u pozadini. Verovatno će se jedva suzdržati da vaš šou pogleda do kraja.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.