Izvor: B92, 05.Dec.2000, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RASOVIC ZAMENIK GUVERNERA?

Funkcioner Socijalisticke narodne partije Radivoje Rasovic najverovatnije ce biti zamenik guvernera Narodne banke Jugoslavije, pise "Blic", pozivajuci se na krugove bliske vrhu SNP. Prema istom izvoru, SNP je izbor zamenika guvernera uslovila prihvatanjem i ostalih clanova tima za NBJ, koji je predlozila ova stranka. Prema istom izvoru, Dinkicu je ponudjeno da za zamenika izabere bilo koga iz tima, pod uslovom da s njim budu izabrana i preostala dva kandidata. "Moguce je da, ako se postigne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dogovor u paketu resenja, Dinkic predlozi zamenika. U tom slucaju morace da uvazi sve predloge", rekao je ovaj izvor, javlja Srna.

Potpredsednik SNP Predrag Bulatovic izjavio je u utorak uvece za B92 da ta stranka jos nije donela odluku o novom kandidatu za viceguvernera, a da ce njegovo ime biti saopsteno javnosti u narednih nekoliko dana.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.