RASKRVARIO SAM NOS NASILNIKU IZ KOMŠILUKA Bajden u emisiji otkrio šokantne stvari o sebi i porodici

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2023, 22:52

"RASKRVARIO SAM NOS NASILNIKU IZ KOMŠILUKA" Bajden u emisiji otkrio šokantne stvari o sebi i porodici

Pričao je o brojnim temama

Američki predsednik Džozef Bajden ispričao je kako je jednom prilikom, kada je bio mali, raskrvario nos nasilniku iz komšiluka. On je u podkastu "On Purpose", koji se bavi temama vezanim za mentalno zdravlje, rekao da ga je jednom napao nasilnik iz kraja, nakon čega mu je majka savetovala: "Džoi, idi napolje. Sačekaj, dok ti ne priđe, i čim to uradi - udari ga pravo u nos. Daću ti 50 centi".

Na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njegovo pitanje zbog čega treba to da uradi, majka mu je rekla da neće moći ponovo da hoda ulicom ukoliko to ne bude uradio.

- Bio sam nasmrt uplašen. Prišao sam mu i udario ga u nos. On je krvario, a onda je pobegao - rekao je Bajden, prenosi Rojters. On je u podkastu takođe rekao da ima sedmoro unučadi, nakon što je u petak prvi put javno priznao svoje sedmo unuče u izjavi za magazin "People".

Reč je o četvorogodišnjoj devojčici koja je ćerka njegovog sina Hantera. Tokom razgovora, otkrio je da malo gleda televiziju, ali da stalno gleda filmove u bioskopu u Beloj kući, dodavši da mu je trenutno prvi na listi filmova koje tek treba da odgleda - "Openhajmer" koji se bavi razvojem atomskih bombi koje su SAD bacile na Japan u Drugom svetskom ratu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.