RASKRINKAN LANAC KRIJUMČARENJA: Državljani BiH pokušali da prokrijumčare više muškarca

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2021, 19:00

RASKRINKAN LANAC KRIJUMČARENJA: Državljani BiH pokušali da prokrijumčare više muškarca

Pripadnici Jedinice granične policije Gradiška uhapsili su dvojicu državljana BiH nakon što su otkriveni u pokušaju krijumčarenja 12 muškaraca

Muškarci su afroazijskog porijekla u graničnom pojasu na području opštine Srbac.

O događaju, koji se desio juče, obavešteno je Tužilaštvo BiH, prema čijoj naredbi su privremeno oduzeti mobilni telefoni sa SIM karticama i drugi dokazni materijal, saopšteno je iz Granične policije BiH.

Strani državljani >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nisu posedovali identifikaciona dokumenta, a u razgovoru sa pripadnicima Granične policije izjavili su da dolaze iz Bangladeša i Pakistana. Protiv uhapšenih državljana Tužilaštvu BiH biće dostavljen izveštaj o krivičnom delu krijumčarenje osoba, dok su strani državljani predati pripadnicima Službe za poslove sa strancima BiH.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.