RASKID IZ PAKLA Milioner ŠUTNUO devojku, ali ona NIKAKO nije mogla da se POMIRI S TIM

Izvor: Blic, 17.Apr.2017, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RASKID IZ PAKLA Milioner ŠUTNUO devojku, ali ona NIKAKO nije mogla da se POMIRI S TIM

Sin predsednika Fudbalskog kluba Čelsi ostavio je devojku posle pet meseci veze bez reči, a onda je ona rešila da mu se osveti. Bogatog naslednika svakodnevno je zvala preko 100 puta, ostavljala mu poruke na raznim društvenim mrežama, lagala da je trudna, uznemiravala ga na poslu i na kraju je završila na sudu.

Suđenje ovim povodom je već počelo i tako se saznalo kako je Marija Pihlajamaki (24) prošle jeseni proganjala 31-godišnjeg Rorija Baka. Bogati naslednik bavi se >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << investicijama, sarađuje sa najboljim bankama sveta, ali je preko društvene mreže Tinder upoznao studentkinju Mariju, koja je u London došla iz Finske.

Bak i optužena bili su u vezi pet meseci, nakon što je sin dugogodišnjeg predsednika FK Čelsi Brusa Baka, odlučio da je ostavi. Marija, inače asistent prodaje u luksuznoj prodavnici čokolade nije mogla da se pomiri sa tom činjenicom i deset dana od raskida, počela je da proganja bivšeg dečka.

- Moj klijent je primio 400 telefonskih poziva i nekoliko stotina SMS poruka, kao i na aplikaciji "Whats app". Uznemiravanje je prijavio policiji, telefon mu je bio konfiskovan i za tih 24 sata zabeleženo je da ga je optužena zvala 108 puta - rekao je Bakov advokat u sudu, piše britanski "Dejli mejl".

Bak se plaši da ide na posao, jer mu je bivša devojka upadala noću u stan na Notingem Hilu i u kancelariju u poslovnom delu Londona. Njegovu odluku da prekinu vezu, Marija nije želela da prihvati, pa mu je "složila priču" da je u drugom stanju.

Rori je devojci tražio dokaz i dva dana kasnije "uručeno mu je pismo iz klinike, ali je razumeo da nije autentično".

- Uznemiravanje se nastavilo i primao je preko 20, 30 poziva i 20 poruka dnevno - dodao je advokat.

U sudnici gospođica Pihlajamaki je progovorila samo jednom, da potvrdi svoje ime i adresu. Izjasnila se da nije kriva za optužbe za proganjanje bez nasilja.

U junu se suđenje nastavlja, sada je puštena uz kauciju da se brani sa slobode pod uslovom da nema kontakt sa bivšim, niti da ga viđa. A to nije moguće ni na sudu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.