RANJEN VELIKI BROJ AMERIČKIH VOJNIKA! Izvršeni snažni udari na vojne baze SAD!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2023, 00:33

RANJEN VELIKI BROJ AMERIČKIH VOJNIKA! Izvršeni snažni udari na vojne baze SAD!

Otkriveni detalji napada

Američka Centralna komanda (CENTCOM) saopštila je danas da je dvadesetak američkih vojnika povređeno u prošlonedeljnim napadima na baze SAD u Iraku i Siriji.

Većina njih je zadobila lakše povrede kada su najmanje dva drona gađala vojnu bazu Al Tanf u južnoj Siriji, prenosi televizija En-Bi-Si.

Svi vojnici su se vratili na dužnost, a na vojnim objektima nije zabeleženo oštećenje. Još četvoro >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << američkih vojnika je zadobilo lakše povrede tokom dva odvojena napada dronovima na američke i koalicione snage stacionirane u bazi Al Asad u zapadnom Iraku, naveli su iz CENTCOM-a.

SAD su oborile dronove i svo osoblje se vratilo na dužnost, dodaju iz Centralne komande SAD.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.