RAMUŠEVI PUSTI SNOVI! Traži PRIZNANJE LAŽNE DRŽAVE, zauzvrat nam nudi ONO ŠTO JE NAŠE

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2019, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAMUŠEVI PUSTI SNOVI! Traži PRIZNANJE LAŽNE DRŽAVE, zauzvrat nam nudi ONO ŠTO JE NAŠE

Uporedio je takse sa američko-kineskim sukobom.

Ramuš Haradinaj je izjavio danas da je u zamenu za priznanje nezavisnosti Kosova od strane Srbije međunarodna zajednica tražila da lažna država vrati Srbiji sever pokrajine - prenosi Koha.

On je uporedio takse koje je takozvano Kosovo uvelo na robu iz Srbije sa američko-kineskim trgovinskim ratom.

Američki ambasador Filip Kosnet se trenutno sastaje sa Tačijem, Veseljijem i Haradinajem.

Očekuje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se da će najnovija politička dešavanja po pitanju dijaloga Beograda i Prištine i nepravedne takse na robu iz centralne Srbije biti najozbiljnija tema današnjeg dana za kosovske institucije, prenosi Koha.

Tzv. kosovski predsednik Hašim Tači, Kadri Veselji i lažni premijer Ramuš Haradinaj, započeli su nekoliko sastanaka sa američkim ambasadorom u Prištini Filipom Kosnetom.

Sastanak se održava u kancelariji tzv. predsednika. Ovo je prvi put da se Tači i Haradinaj sastaju nakon dugog vremena. Nakon zahteva SAD za suspenzijom uvedenih taksi i u sredu je bio sastanak lidera koalicije u pokušaju da se pronađe rešenje. Haradinaj odbija, dok Veselji podržava američki zahtev.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.