RAMAZANSKI PROGRAM CHR ”HAJRAT” – Podjela iftara u Vakufskoj kuhinji u Prijepolju

Izvor: SandzakPress.net, 02.Jun.2019, 01:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAMAZANSKI PROGRAM CHR ”HAJRAT” – Podjela iftara u Vakufskoj kuhinji u Prijepolju

Ekipa centra za humanitarni rad ”Hajrat” prisustvovala je podjeli iftara u Vakufskoj kuhinji u Prijepolju. I ova kuhinja kao i sve ostale kuhinje Islamske zajednice osnovana je prije deset godina, kada i sam Centar za humanitarni rad ”Hajrat”, i evo već punih deset godina uspješno funkcionira. Specigičnost ove kuhinje jeste u tome što je ona centralna kuhinja za taj kraj, u njoj se hrana kuha a zatim distribuira dalje za Priboj, Novu Varoš i Brodarevo. u ovoj kuhinji dnevno se pripremi >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << od 1000 do 1500 obroka. Korisnicima ova kuhinja puno znači jer, kako ističu korisnici, mnogi od njih da nije nje ne bi imali gdje jesti a posebno ne kvalitetno i kuhano meso.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

RAMAZANSKI PROGRAM CHR ”HAJRAT” – Podjela iftara u Vakufskoj kuhinji u Brodarevu

Izvor: SandzakPress.net, 02.Jun.2019

Ekipa centra za humanitarni rad ”Hajrat” prisustvovala je podjeli iftara u Vakufskoj kuhinji u Brodarevu. I ova kuhinja kao i sve ostale kuhinje Islamske zajednice osnovana je prije deset godina, kada i sam Centar za humanitarni rad ”Hajrat”, i evo već punih deset godina uspješno funkcionira. U...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.