RAJKO PETROV NOGO: Srbi bi mogli nestati kao Hazari!

Izvor: Kurir, 21.Jan.2014, 23:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAJKO PETROV NOGO: Srbi bi mogli nestati kao Hazari!

Na Balkanu je najlakše predvideti budućnost, samo uzmite najgoru opciju i ona će se verovatno dogoditi, kaže Rajko Petrov. Nogo za emisiju „Jedan na jedan“ i upozorava da je Srba sve manje!

Moj bivši prijatelj Sidran je bio ucenjen

http://www.youtube.com/watch?v=MapGF9z_xaE

Rajko Petrov Nogo se osvrnuo na tvrdnje Abdulaha Sidrana da je Emir Kusturica "u poslednjih 20-tak godina ucenjen da bi bio uz Srbe i da je njegovo antibosansko delovanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << iznuđeno". Nogo za Sidrana kaže da je upravo on dobar poznavalac tajnih službi, te da su opredeljenja Emira Kusturice apsolutno stvar njegove odluke.

Posetio Karadžića u beogradskom zatvoru pre izručenja Hagu

Iako Rajko Petrov Nogo poznaje Radovana Karadžića još iz detinstva, tvrdi da nije imao direktni kontat sa prvim predsednikom RS za vreme njegovog skrivanja u Beogradu. Naprotiv, Nogo tvrdi da je Karadžić izbegavao delove Beograda gde bi mogao da sretne nekog od svojih prijatelja. Nogo je bio jedan od retkih koji je Karadžića posetio u beogradskom zatvoru pre izručenja u Hag.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

"Srba sve manje. Mogu nestati kao Hazari"

Izvor: Vesti-online.com, 22.Jan.2014, 12:03

Na Balkanu je najlakše predvideti budućnost, samo uzmite najgoru opciju i ona će se verovatno dogoditi, rekao je pisac Rajko Petrov Nogo za emisiju "Jedan na jedan" i upozorio da je Srba sve manje!..Rajko Petrov Nogo se osvrnuo na tvrdnje bosansko-hercegovačkog pisca i scenaristu Abdulaha Sidrana...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.