RAGBISTA IZ PAROVA Sorajin bivsi plivao za casni krst

Izvor: medio.rs, 19.Jan.2016, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAGBISTA IZ PAROVA Sorajin bivsi plivao za casni krst

Bivši učesnik rijaliti programa “Parovi” Vladimir Tomović iz Bara, takmičio se sa 42 mladića u plivanju za Časni krst na Ibru u Kraljevu.

Dok su devojke na obali Ibra uzdisale gledajući u razgolićenog Tomovića, on je ne trepnuvši ušao u hladnu reku i neustrašivo zaplivao. Po izlasku iz vode, Vladimir nam je objasnio da već godinama dolazi u Kraljevo kako bi bio u ovom gradu na Bogojavljanje.

- Već deset godina dolazim u Kraljevo da bih plivao za časni >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << krst. Ovde imam drugove i dobro poznajem Ibar u ovo doba godine - rekao je Tomović.

Na naše pitanje da li planira ponovni ulazak u vilu “Parova”, Tomović je kratko odgovorio.

- Ne nameravam. Ne više, dosta je bilo - rekao nam je kršni Crnogorac, podvlačeći tako crtu ispod nedoumice i isčekivanja njegovog povratka nekih aktuelnih ukućanki vile “Parova”.

Ragbista Vladimir Tomović, poznat je javnosti i po tome jer je navodno bio u vezi sa starletom Sorajom Vučelić.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.