RADNIK POKAZAO POŠTENJE VRAĆAJUĆI IZGUBLJENI NOVČANIK: Bez razmišljanja predao ga MUP-u

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2024, 20:41

RADNIK POKAZAO POŠTENJE VRAĆAJUĆI IZGUBLJENI NOVČANIK: Bez razmišljanja predao ga MUP-u

Lazar Selimović iz BIjelog Polja primer ljudskosti u današnjem svetu.

U današnje vreme, kada se sve više ljudi fokusira na sebe, iz Bijelog Polja dolazi inspirativan primer ljudskosti. Lazar Selimović, radnik Javnog-komunalnog preduzeća "Lim" u ovom gradu, dok je obavljao svoje redovne zadatke, pronašao je novčanik sa novcem i karticama.

Bez razmišljanja o zadržavanju za sebe, odmah je novčanik predao MUP-u. U novčaniku je bilo oko 445 eura, kreditna kartica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i lična karta na ime Husein M. Zahvaljujući dostupnim podacima, vlasnik je brzo pronađen i kontaktiran, te mu je novčanik vraćen.

Lazar je još jednom demonstrirao poštenje i pružio primer svima koji bi mogli da se nađu u sličnoj situaciji.

(Srbija Danas/RINA)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.