RADNIK OBEZBEĐENJA POKUŠAO DA GA SPREČI DA SKOČI Očevici u šoku, pojavila se prva fotografija iz beogradskog tržnog centra (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2024, 20:44

"RADNIK OBEZBEĐENJA POKUŠAO DA GA SPREČI DA SKOČI" Očevici u šoku, pojavila se prva fotografija iz beogradskog tržnog centra (FOTO)

Tržni centar je pun policije i radnika obezbeđenja.

Večeras, oko 18 časova i 30 minuta, u jednom tržnom centru u Beogradu, muškarac, star oko 30 godina je skočio sa 15 metara visine, odnosno sa prvog sprata.

On je na mestu ostao mrtav, a kako ekskluzivno za naš portal tvrdi jedan od radnika tržnog centra, muškarca je pokušao da spreči radnik obezbeđenja, ali, nažalost, nije uspeo.

Policija je na licu mesta i u saradnji sa obezbeđenjem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tržnog centra moli sve da se udalje, a kako javlja naš reporter sa lica mesta, na podu tržnog centra je vidljiva lokva krvi.

Muškarac je skočio unutar tržnog centra naočigled svih prisutnih.

U toku je uviđaj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.