RADNICI SUPERMARKETA PUSTILI ČOVEKA DA UMRE: Mogli su lako da mu spase život, ali to nisu uradili

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2021, 00:11

RADNICI SUPERMARKETA PUSTILI ČOVEKA DA UMRE: Mogli su lako da mu spase život, ali to nisu uradili

Sraman čin poznatog lanca supermarketa

Stariji muškarac u devedesetim godinama preminuo je u blizini Teska (trgovinski lanac supermarketa) nakon što je osoblje obezbeđenja navodno odbilo da preda defibrilator ljudima koji pokušavaju da mu spasu život.

Kupac Samanta Badžer tvrdi da je osoblje u Tesku u Gilingem Kentu sprečilo člana jednog čoveka da preuzme defibrilator iz prodavnice, rekavši da "nije za javnu upotrebu".

Samanta je pokušala da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oživi starijeg muškarca nakon što je u sredu pretrpeo srčani udar u blizini prodavnice.

Nazvala je 999 (Hitna pomoć) i rečeno joj je da nabavi defibrilator - ali su u prodavnici odbili da ga predaju čoveku koji je otrčao po njega.

Samanta je rekla da je član osoblja čak telefonirao policiji Kenta i prijavio "pokušaj krađe".

Nesrećni čovek je proglašen mrtvim ubrzo nakon što su bolničari stigli na lice mesta. Samanta je sada osula paljbu po prodavnici, rekavši da joj se "gadi" njihov postupak.

- Apsolutno mi se gadi Gilinhem Teskos na kružnom toku Bovaters! - napisala je Samanta na Fejsbuku.

- Sramno, pacijent je preminuo a defibrilator se nikada nije pojavio! - besno je dodala.

Otkako je podelila svoje iskustvo, Samantina objava privukla je pažnju drugih koji su takođe zgroženi zaposlenima u Tesku.

- Tokom ovog poziva, pozivalac je obavešten da je u blizini postojala istinska hitna medicinska pomoć i da ovo nije bio pokušaj krađe - saopštile su vlasti.

- Neverovatno nam je žao što smo čuli za ovo i šokirani smo kada čujemo prijavljene okolnosti - izjavili su predstavnici Teska.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.