Izvor: B92, 01.Jun.2001, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RADMILA HRUSTANOVIC IZABRANA ZA GRADONACELNIKA

Nakon cetiri meseca cekanja gradonacelnika, Beogradjani su u petak dobili svog prvog coveka, odnosno zenu. Odbornici Skupstine grada izabrali su za svog predsednika Radmilu Hrustanovic, clana predsednistva Gradjanskog saveza Srbije i bivseg direktora Studija B. Predstavljajuci svoj program, Hrustanoviceva je rekla odbornicima grada da ce brinuti o Beogradu kao o svojoj kuci.

"Prvi moj zadatak je sredjivanje svih komunalnih sistema. Ja hocu da Beograd dobije novu boju, nove oslikane >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << fasade, gde ocekujemo pomoc i nasih umetnika. Moj drugi zadatak je Beograd sa regulisanim saobracajem. Cilj je bezbedan, komforan i brz saobracaj. Na kraju nesto sasvim licno: sve moje emocije, moj zivot, moje detinjstvo, mladost, radosti, tuge... sve je vezano za Beograd. Beograd je moj zavicaj; ja cu o Beogradu brinuti kao o svojoj kuci", rekla je Radmila Hrustanovic, prenosi Radio B92.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.