RADIĆE UZ STROGO POŠTOVANJE MERA: Gosti isključivo u baštama kafića, poznato i radno vreme svih objekata

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Apr.2021, 17:48

RADIĆE UZ STROGO POŠTOVANJE MERA: Gosti isključivo u baštama kafića, poznato i radno vreme svih objekata

Važi za sve objekte na teritoriji Srbije.

Pokrajinski sekretar za zdravstvo i član Kriznog štaba Zoran Gojković izjavio je danas da će kafići i ugostiteljski objekti, ako se situacija ne pogorša, od ponedeljka moći da primaju goste, ali isključivo u baštama, a ne i unutrašnjosti objekta.

Dodao je da će, ipak, sve zavisiti od toga kakve će biti brojke tokom vikenda i da će nove mere biti primenjene ako ne bude neglih skokova broja zaraženih.

Krizni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << štab predložiće vladi nove mere koje predviđaju da ugostiteljski objekti sa baštama počnu da rade od ponedeljka, u tačno definisanim uslovima, a rad svih ostalih biće produžen do 22 sata, izjavio je Gojković.

Gojković je na konferenciji za novinare rekao da to važi za sve objekte na teritoriji Srbije.

Gojković kaže da će se o radu tržnih centara tek razgovarati i da postoji mogućnost da im se omogući rad, ali pod specifičnim uslovima, ako broj zaraženih bude u padu.

Nastava u školama do daljeg ostaje onlajn, jer, kako kaže Gojković, nema uslova da se đaci vrate uobičajenim školskim aktivnostima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.