RADA SE UDAVALA DVA PUTA, A DANAS ŽIVI U STARAČKOM DOMU I NE GUBI NADU U LJUBAV: Gade mi se muškarci bez zuba! (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 20.Okt.2016, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RADA SE UDAVALA DVA PUTA, A DANAS ŽIVI U STARAČKOM DOMU I NE GUBI NADU U LJUBAV: Gade mi se muškarci bez zuba! (FOTO) (VIDEO)

Za nju nikada ne biste rekli da je zagazila u sedmu deceniju, živi život mlade devojke, ima svoju lepo uređenu sobu, visoka je, plavuša, vedra i nasmejana. Jedna od onih za koju čim je upoznate, možete reći "E, to je žena lafica". Zove se Rada Trklja, rođena je Voždovčanka. Po broju udvarača mogu da joj pozavide i mnogo mlađe, ali ona je sa svima " poljubim, pa ostavim". Živi svoj život, a ako je poslušate bar dva minuta, shvatićete koliko životno iskustvo se krije u tom osmehu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << />
Zatekli smo je u Domu za stare Voždovac, insistirala je da nam pokaže njenu sobu, fotografije iz njene mladosti, prvu ljubav Vita, a i da nam da po neki savet o seksu. Rada je koketa, sa cigaretom, koja joj je i neizostavni modni detalj, baca osmehe na sve strane, a nekima i namigne. Voli zgodne muškarce, a ono što njen "tip" obavezno mora da ima su zdravi zubi.

- Ako je maneken, a olupina u ustima - gadim se, ako su mu prljave ruke i nokti, gadim se, ako su mu štrokave cipele isto se gadim. To su te neke vizuelne stvari koje mi zapadnu za oko. A onda, ne sme da bude cicija, nisam sponzoruša, ali volim pažnju. Drugo da je inteligentan, da ima smisao za humor, da me zabavlja, ne da ćuti, nema slika nema tona. Šta će mi onda. Treba da se dopunjavamo i prvenstveno da me poštuje  - otvoreno priča Rada i napominje da majka mnogo znači u vaspitanju.

Foto: Milena Đorđević

- Meni je majka rekla nemoj da dozvoliš nekome da te pipka i drpa prvo i drugo veče, pomisliće da tako radiš sa svakim. Žensko mora da ima stav, da drži do sebe. Pogotovo danas, radodajki koliko hoćeš - kaže Rada, koja nas tom izjavom odmah navodi da se vratimo na ono klasično pitanje "Posle koliko treba da daš dečku". Izgleda da je i danas, kao u Radinoj mladosti, tri susreta, neka mera.

Rada je radila kao kuvarica u hotelu "Slavija", nije bila iz bogate porodice, ali se zato zaljubila u imućnog momka, Vita Todorovića sa Autokomnade. Bila je jako zaljubljena u njega, kad završi smenu, žurila je da se vidi sa njim. Ali ta prva zaljubljenost ju je i povređivala, jer je bila nižeg socijalnog statusa, pa se i dan-danas seća njegove šale, koja ju je duboko uvredila:

Foto: Milena Đorđević

- Žurila sam posle posla da se vidimo, a on kada je došao i zagrlio me rekao je "Jao, oseća ti se kaput na kupus", strašno sam se postidela i mnogo me je povredio jer sam bila zaljubljena u njega - otvoreno priča Rada, i oktriva nam da je sa njim i izgubila nevinost. Uz ogradu.

Kasnije su se rastali, dugo nije znala ništa o njemu, da bi kasnije od prijatelja čula da se oženio.

Rada se kasnije udavala dva puta. Prvi put za Antonija, imućnog Nemca, sa njim je imala sve, ali posle nekog vremena su se razveli. Živeli su u Nemačkoj, a Rada kaže da zbog toga nije želela da bude plavuša, da se ne bi stopila sa Nemicama. Drugi brak, nije imao uspeha, brzo se raspao, jer Rada ne trpi autoritete. Povukla se u starački dom, ali ne žali.

Foto: Milena Đorđević

Svakako verujemo da Rada vedri i oblači Voždovac i dalje.

Za vas ima jednu poruku:

- Ne činite drugima zlo, to je greh, ne otimajte devojkama momke, i to je isto greh. Živite u neko ludo vreme, šta da vam kažem, vodite računa  - završava priču za Telegraf Rada Trklja.

Pogledajte i video ove divne penzionerke, koji će vas, verujemo, oduševiti:



(Telegraf.rs/I.Lazić)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.