RADA MANOJLOVIĆ: Krećem na časove pevanja!

Izvor: Kurir, 15.Jan.2015, 00:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RADA MANOJLOVIĆ: Krećem na časove pevanja!

Iako godinama važi za veoma popularnu pevačicu, ne stidi se da prizna da tek sada ide na časove pevanja

Popularna Zvezda Granda Rada Manojlović dočekala je Pravoslavnu novu godinu u društvu svoje sestre i potencijalnog zeta u jednom restoranu blizu rodnog mesta u Požarevcu.

"Igrom slučaja poznajem i muzičare koji su tamo svirali, mnogo su dobro pevali i super je bilo da i meni neko za promenu peva", kaže Manojlovićeva.

Ona se ovih dana oporavlja >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u rodnom Požarevcu, te da prilikom nastupa koristi isključivo 50 odsto svojih glasnih žica kako, kako je istakla „ne bi pohabala to malo grla koje je oporavila“.

"Nisam dugo nastupala i jedva čekam da uđem u studio, štedim glas za novi album, a u međuvremenu pohađam i školu pevanja", bila je iskrena mlada četerežanka, koja je istakla da je na časove krenula kako bi naučila pravilnu tehniku pevanja, odnosno da "štedi sebe" na nastupila i da se ne forsira preterano, kao što je to do sada bio slučaj.

Rada dodaje da do sada nije imala loših iskustava sa pripadnicima saobraćajne policije kao i da su je do sada zaustavljali zbog rutinskih kontrola.

(Opera)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Rada Manojlović priznala: Krećem na časove pevanja!

Izvor: Story, 15.Jan.2015

Iako godinama važi za veoma popularnu pevačicu koja je svojim mnogobrojnim hitovima odavno osvojila publiku, Rada se ne stidi da prizna da tek sada ide na časove pevanja..Rada Manojlović, foto: Story arhiva..Popularna Zvezda Granda Rada Manojlović dočekala je Pravoslavnu novu godinu u društvu...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.