RADA (70) PRONAŠLA GROB U SVOM DVORIŠTU! Svaki put kada prolazi hvata je JEZA, ali to nije kraj njenih MUKA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Sep.2019, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RADA (70) PRONAŠLA GROB U SVOM DVORIŠTU! Svaki put kada prolazi hvata je JEZA, ali to nije kraj njenih MUKA!

Rada Paunović (70) iz prokupačkog sela Bublica tvrdi da je pronašla grob u svom dvorištu, koje se graniči sa seoskim grobljem.

Sada je u velikom problemu, jer ne zna šta da radi. Ona je humku primetila kada je krajem avgusta kosila dvorište.

- Tokom zime bila sam u Beogradu, jer tamo živim. U selo dolazim leti. Ovoga puta došla sam u junu i uopšte nisam kosila taj deo dvorišta sve do kraja avgusta. Tada mi je komšija pokosio i sledila sam se kada sam videla. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Manja humka, sveže napravljena i to poprečno položena, kazala nam je Rada Paunović.

Ona dodaje da je obavestila policiju, koja je izašla na teren i zatim obavestila nadležno tužilaštvo.

- I tako je ostalo. Niko neće da otkopa i vidi šta je zakopano unutra. Zvala sam sve redom. Ja ne znam šta da radim, zaista nije prijatno da živiš kraj groba, a ne smem sama da otkopam, dodaje naša sagovornica.

Ona samo može da pretpostavlja šta bi se tu nalazilo i kako kaže, uopšte joj nije prijatno da svaki dan u svom dvorištu gleda taj prizor.

Traganjem povodom slučaja, dobili smo potvrdu u prokupačkoj policiji da su izašli na teren i obavestili Osnovno javno tužilaštvo u Prokuplju.

U tom tužilaštvu kažu da prvi put čuju za humku, a u Višem da nadležni nemaju osnova da obave eshumaciju, jer mogu da izdaju nalog samo ako građanin na svom imanju dok obavlja radove iskopa nešto sumnjivo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

JEZIVO! BAKA (70) PRONAŠLA GROB U SVOM DVORIŠIŠTU KOD PROKUPLJA - Svaki dan prolazim pored njega, nije mi sve jedno!

Izvor: RTV Pink, 13.Sep.2019

Rada Paunović (70) iz prokupačkog sela Bublica tvrdi da je pronašla grob u svom dvorištu, koje se graniči sa seoskim grobljem. Sada je u velikom problemu, jer ne zna šta da radi. Ona je humku primetila kada je krajem avgusta kosila dvorište.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.