RACIJA U NOVOM SADU: Policija pronašla Nenada Opačića koji je slavio rođendan!

Izvor: Kurir, 10.Feb.2014, 21:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RACIJA U NOVOM SADU: Policija pronašla Nenada Opačića koji je slavio rođendan!

Svi prisutni su legitimisani, pretreseni, provereni su i papiri za otpust Opačića, ali ništa nismo pronašli, kaže izvor blizak istrazi

Veća količina marihuane, boksere i noževe zaplenjena je preksinoć tokom racije koja je za vikend sprovedena po novosadskim kafanama u centru grada! Jedna od ekipa policije je tokom racije upala i u restoran „Fontana, gde je rođendan slavio osuđeni vođa kriminalnog veterničkog klana Nenad Opačić, pušten na vikend iz zatvora >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u Sremskoj Mitrovici.

- Rođendan mu je organizovala supruga, a on je za tu priliku pušten iz zatvora u Mitrovici. Svi prisutni su legitimisani, pretreseni, provereni su i papiri za otpust Opačića, ali ništa nismo pronašli - kaže izvor blizak istrazi.

Rođendanu narko-bosa prisustvovalo je nekoliko desetina ljudi i niko se nije opirao pregledu, iako su glasno komentarisali da žandarmi sigurno tu nisu slučajno. U vreme racije, kako saznajemo u „Fontani“, nalazio se i poznati kikbokser Nenad Pagonis.

Žandarmerija je nakon „Fontane“ prekontrolisala još četiri lokala. U restoranu „Dukat“, u vodokotliću muškog toaleta pronađena je kesa sa većom količinom marihuane, dok je u objektu „Pećina“ pronađeno nekoliko noževa i boksera, koji su i zaplenjeni.

Nenad Opačić je uhapšen u „Sablji“ 2003. godine. Presudom je potvrđeno da se kao šef veterničke grupe bavio preprodajom narkotika, kao i da je bio saradnik zemunskog klana u nekoliko slučajeva otmica i iznude. Za vreme suđenja, zašiljenom četkicom za zube napao je zaštićenog svedoka Miladina Suvajdžića - Đuru Mutavog.

Ne propustite

Nenad Opačić u zatvoru koristi vijagru

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.