RACIJA NA HRVATSKOM OSTRVU BLUDA I RAZVRATA Evo sta je policija sve pronasla na mestu gde se orgija 24 sata dnevno

Izvor: medio.rs, 07.Jul.2015, 22:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RACIJA NA HRVATSKOM OSTRVU BLUDA I RAZVRATA Evo sta je policija sve pronasla na mestu gde se orgija 24 sata dnevno

Krivične prijave podnete su protiv 118 državljana Velike Britanije, troje Nemaca, dvoje Slovenaca i dva Austrijanca, kao i protiv jednog Slovaka, Švajcarca, Irca i Škota, a kažnjeno i petoro Hrvata. Kod njih je pronađena velika količina opojnih droga

Hrvatska policija sprovela je raciju na popularnim plažama Zrće i Katerelac na ostrvu Pag i tom prilikom zaplenila je veliku količinu opojnih droga, procesiuirano je 135 ljudi, a pronađena je i jedna osoba za kojim se tragalo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << />
Krivične prijave podnete su protiv 118 državljana Velike Britanije, troje Nemaca, dvoje Slovenaca i dva Austrijanca, kao i protiv jednog Slovaka, Švajcarca, Irca i Škota, a kažnjeno i petoro Hrvata.

Oni će odgovarati zbog kršenja Zakona o suzbijanju zloupotrebe droga jer je kod njih, između ostalog, pronađeno ukupno 24 grama marihuane, dva grama hašiša, četiri džointa, 30 grama ketamina, 14 grama i 45 tableta ekstazija, četiri grama amfetamina, 18 grama kokaina, 11 grama heroina..

Policija je ispisala 130 prekršajnih kazni i naplatila je kazne u vrednosti od oko 450.000 kuna, oko 60.00 evra.

Pogledajte i jedan od videa sa zabave na Zrću.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.