Izvor: Nezavisne Novine, 30.Dec.2016, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Puvačićeva predala dužnost direktora Đukanoviću

Nada Puvačić predala je dužnost direktora Muzeja Republike Srpske Vladimiru Đukanoviću, koji je u ovoj kulturnoj ustanovi bio muzejski savjetnik.

Puvačićeva, koja je ispunila uslove za odlazak u penziju, predala je dužnost Đukanoviću pred članovima nadležne Komisije.

Đukanović će biti vršilac dužnosti direktora Muzeja Republike Srpske, a rješenje o njegovom postavljenju donijela je Vlada Republike Srpske na 19. sjednici.

Puvačićeva je bila >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << na čelu ove kulturne institucije od 2006. godine.

Kolektiv Muzeja Republike Srpske zahvalio se Puvačićevoj za deceniju uspješnog rada i ličnog i profesionalnog doprinosa, saopšteno je iz Muzeja Srpske.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.