Putujte i uštedite uz Superodmor.rs

Izvor: Blic, 30.Maj.2011, 01:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putujte i uštedite uz Superodmor.rs

Najmlađi i najposećeniji srpski sajt za putovanja SuperOdmor.rs pripremio je još jedno iznenađenje za sve putnike. Nova specijalna akcija SuperOdmora pomoći će vam da uštedite novac ukoliko odaberete da svoje putovanje poverite SuperOdmoru.

Na stranicama specijalizovanog sajta za putovanja svakog dana vas očekuje "superponuda”, gde je SuperOdomor odabrao "ponudu dana” po znatno jeftinijoj ceni od one u agencijama za isti aranžman.

Samo tog dana proći >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ćete jeftinije ako pošaljete upit SuperOdmoru i odete do agencije da uplatite aranžman. Ovakvu cenu nećete pronaći u agenciji, već samo ukoliko odlučite da preko SuperOdmora rezervišete putovanje. Svakog dana SuperOdmor će odabrati jednu najpovoljniju ponudu za taj dan, a na naslovnoj stranici sajta moći ćete da vidite gde vas danas jeftino vodi SuperOdmor.

Aktuelna ponuda važiće samo 24 sata i broj mesta je ograničen, pa što pre pošaljite upit na sajt i odete do agencije da uplatite aranžman po povoljnijoj ceni koju je za taj dan pripremio SuperOdmor. Kako bi svim korisnicima olakšao da iskoriste ovu jedinstvenu ponudu i akciju, SuperOdmor će na naslovnoj strani sajta postaviti i slikovito odbrojavanje da vidite koliko vremena je još preostalo da iskoristite ove pogodnosti i uštedite dosta novca. Potrebno je samo da budete brzi, pošaljete upit na sajt, odete do agencije da uplatite aranžman i uštedećete i do 100 evra po osobi. Ne zaboravite da svakoga dana posetite sajt SuperOdmora i vidite koju ponudu je za vas tog dana odabrao. Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da spojite lepo i korisno i uživate u odmoru uz manje troškove.

Ovo nisu jedine akcije koje je ove sezone pripremio SuperOdmor pa ćete na sajtu pronaći još pregršt pogodnosti da prođete jeftinije, osvojite poklone, lakše rezervišete smeštaj i avio-prevoz, ili se informišete o aktuelnostima iz sveta turizma. Putnici su odabrali SuperOdmor.rs kao najbolji i najkorisniji sajt za putovanja, a SuperOdmor nastavlja da uzvraća ukazano poverenje i neprestano iznenađuje svoje korisnike. Posetite sajt, iskoristite novu akciju "Superponude dana” i uverite se zbog čega su se putnici odlučili za SuperOdmor.rs.

Povezane vesti: 100 dana sajta Superodmor.rs Superodmor.rs nagrađuje putovanjima Novogodišnja noć u svetskim metropolama Jeftina jesenja putovanja na sajtu Superodmor.rs

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.