Putovanja za studente po nižim cenama

Izvor: Blic, 24.Nov.2011, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putovanja za studente po nižim cenama

Za sve studente državnih i privatnih fakulteta i Viših škola Zdravstveno potporno udruženje (ZPU) organizuje putovanja u evropske gradove za sve zainteresovane studente koji su njihovi članovi.

- Ono što se svakako izdvaja kako po ceni tako i po interesovanju studenata jeste putovanje u Prag 7. i 21. decembra šest dana, tri noći po ceni od 59 evra. Ovaj aranžman obuhvata noćenje sa doručkom. Posle toga dolaze Budimpešta od 60 evra tri dana i Beč 104 evra, četiri dana >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << - objašnjavaju u ZPU.

Snižene cene važe za članove udruženja, a članarina se plaća na godinjem nivou i važi za celu školsku godinu, a studenti je mogu uplatiti prilikom upisa godine na fakultetima ili u prostorijama ZPU u Balkanskoj 4/1.

Prepoznatljiva nalepnica u indeksu u obliku zapca znak je da je student član udruženja.

Vise informacija o popustima za studente putem telefona 011/26 88 994 i 065/2688 994.

Povezane vesti: Sa studentskom karticom prevoz jeftiniji do 75 odsto

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.