Izvor: Nezavisne Novine, 15.Apr.2017, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putnika u avionu ubola škorpija

Još jedan incident na letu kompanije United airlines. Kanađanina koji je putovao u biznis klasi, ubola je škorpija, prenosi BBC.

Ričard Bel, koji je putovao sa suprugom iz Hjustona u Teksasu za Kalgari u Kanadi, kaže da mu je za vrijeme ručka na glavu pala škorpija: „Dok sam ručao, nešto mi je upalo u kosu. Uhvatio sam je i držao za rep dok nije drugi putnik brzo ga je upozorio da je to škorpija koja može da bude opasna.

„Ispustio sam je na tanjir >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << i pokušao da je uzmem ponovo i tada me je ubola. Uglavnom je zahvatila nokat“, objasnio je Bel.

Prema njegovim riječima, škorpiju je bacio na pod, poklopio čašom, a kasnije je stjuardesa bacila u wc šolju.

Kada je avion sletio u Kalgari, Bel je prebačen u bolnicu, a kasnije otpušten nakon što je utvrđeno da nema nikakvih zdravstvenih tegoba.

Bel je naveo da ne planira da pokreće bilo kakvu tužbu, a United airlines je njemu i njegovoj supruzi ponudio naknadu kao kompenzaciju.

Neprijatnost koju je Bel doživio dogodila se istog dana kada je na drugom letu ovog prevoznika izbio incident u kom su tri policajca nasilno izvukla jednog putnika iz drugog aviona.

(NN/rts.rs)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Putnika u avionu ubola škorpija

Izvor: Radio 021, 15.Apr.2017

Još jedan incident na letu kompanije United airlines. Kanađanina koji je putovao u biznis klasi, ubola je škorpija, prenosi BBC...Ričard Bel, koji je putovao sa suprugom iz Hjustona u Teksasu za Kalgari u Kanadi, kaže da mu je za vreme ručka na glavu pala škorpija:.."Dok sam ručao, nešto mi...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.