Putnik tukao stjuardesu zbog sendviča

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Apr.2015, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putnik tukao stjuardesu zbog sendviča

RIM - Avion IziDžeta, na letu iz Ženeve za Prištinu, morao je prinudno da sleti na aerodrom u Rimu pošto je putnik napao stjuardesu.

Kako prenosi Jutarnji list, putnik je izazvao dramu jer je navodno predugo čekao da dobije sendvič.

"Prvo je urlao na stjuardesu, a poslije je udario. Kada je pala na pod nije se zaustavljao, nastavio je da je udara", navodi jedan od očevidaca.

Putnici su stali u odbranu stjuardese, a pilot je odlučio da prizemlji avion u Rimu >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << zbog bezbjednosnih razloga.

Stjuardesa je navela da je bila u šoku i da nije mogla da vjeruje da neko može tako da reaguje zbog sendviča.

Italijanska policija je odmah po slijetanju uhapsila pomahnitalog putnika, a stjuardesi je na aerodromu ukazana ljekarska pomoć.

IziDžet je potvrdio da je došlo do incidenta, a 180 putnika je prevezeno u Prištinu drugim avionskim linijama.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Drama u avionu za Prištinu, putnik napao stjuardesu zbog sendviča

Izvor: RTS, 01.Apr.2015

Avion britanske niskotarifne kompanije "Izi džet", koji je leteo iz Ženeve za Prištinu, bio je prinuđen da sleti na rimski aerodrom nakon incidenta u kojem je jedan od putnika fizički napao stjuardesu zato što je, navodno, "predugo čekao sendvič", prenosi "Jutarnji list" . ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.