Putnik otvorio vrata putničkog aviona u letu, letelica bezbedno sletela na južnokorejski aerodrom

Izvor: Beta, 26.Maj.2023, 10:33

Putnik otvorio vrata putničkog aviona u letu, letelica bezbedno sletela na južnokorejski aerodrom

Putnik na letu Aziana erlajns otvorio je danas vrata aviona u vazduhu, ali je taj avion kasnije bezbedno sleteo na južnokorejski aerodrom Daegu, saopštili su zvaničnici avio-kompanije i Ministarstva saobraćaja.Neki putnici u avionu pokušali su da spreče tu osobu da otvori vrata, ali se ona otrgla i uspela da ih delimično otvori, saopštilo je Ministarstvo saobraćaja.Avion je prevozio 194 osobe u letu ka jugoistočnom gradu Daegu, koji obično traje oko sat vremena, a nema informacija o tome koliko dugo su vrata bila otvorena.Policija je privela neidentifikovanu osobu koja je otvorila vrata, saopštila je avio-kompanija. Motiv počinioca nije još uvek poznat.Među putnicima su bili mlađi sportisti atletičari koji su putovali na takmičenje u Ulsanu, grad na jugoistoku zemlje.Događaj je uplašio putnike, niko nije povređen, iako su pojedini hospitalizovani, rekli su zvaničnici.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Južna Koreja: Uhapšen putnik koji je tokom leta otvorio vrata aviona

Izvor: Danas, 26.Maj.2023

Getty ImagesSlika aviona Ezijana Erlajns iz 2020. koji poleće sa aerodrom u Seulu Tridestogodišnji muškarac uhapšen je zato što je otvorio vrata za hitne slučajeve dok je avion kompanije Ejzijana Erlajns još leteo. On je uhapšen po sletanju u Južnu Koreju, objavila je lokalna novinska agencija...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.