Putnik napao konduktera u vozu Šid - Beograd

Izvor: B92, 19.Jun.2019, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putnik napao konduktera u vozu Šid - Beograd

U putničkom vozu na liniji Šid - Beograd putnik je jutros napao konduktera prilikom naplate vozne karte, saopštilo je preduzeće Srbija voz.

Slučaj je odmah prijavljen policiji u Sremskoj Mitrovici i nasilnik je priveden.

Voz, koji je krenuo iz Šida u 9.46 sati, zadržan je u stanici Sremska Mitrovica u periodu od 10.18 do 10.35 sati zbog intervencije nadležnih organa, nakon čega je nastavio putovanje ka stanici Beograd Centar.

Srbija voz apeluje na sve putnike da se suzdrže od bilo kakvog vida nasilja i da omoguće kondukterima nesmetano obavljanje svoje dužnosti.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Srbija voz: Putnik napao konduktera u vozu na liniji Šid-Beograd

Izvor: Radio 021, 19.Jun.2019

Putnik je jutros u putničkom vozu na liniji Šid-Beograd napao konduktera prilikom naplate vozne karte, saopštilo je preduzeće Srbija voz...Slučaj je odmah prijavljen policiji u Sremskoj Mitrovici i nasilnik je priveden, saopštilo je preduzeće "Srbija voz"..."U redovnom vozu koji je iz Šida krenuo...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.