Putnici iz autobusa koji je udario voz: Mašinovođa nas je video, ali NIJE MOGAO DA SE ZAUSTAVI

Izvor: Blic, 04.Feb.2017, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putnici iz autobusa koji je udario voz: "Mašinovođa nas je video, ali NIJE MOGAO DA SE ZAUSTAVI"

- Mašinovođa nas je video, ali nije mogao da se zaustavi. Sreća je da niko nije poginuo - ovako je za "Blic" opisao sudar teretnog voza i autobusa kod Malog Zvornika Miroslav Stojanović, kondukter iz autobusa. U ovoj nesreći koja se dogodila oko 12 sati danas u selu Brasina kod Malog Zvornika povređeno je 20 ljudi.

Voz je udario u zadnji kraj Lastrinog autobusa koji je krenuo iz Beograda ka Malom Zvorniku, dok je voz dolazio iz Republike Srpske.

Stojanović kaže >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da je voz udario u autobus na prelazu koji je dijagonalno postavljen sa putem.

- Bio sam na mestu konduktera kada se udar desio dok je kolega vozio - kaže Stojanović, koji je zadobio povrede glave, odnosno vrata i nosa.

I Vidoje Maksimović bio je u autobusu u trenutku nesreće i samo pukom srećom prošao je bez težih povreda.

- Nisam video šta se desilo, samo sam odjednom osetio jak udar. Tek posle sam shvatio da nas je udario voz - kaže Maksimović koji je sedeo negde na sredini autobusa.

On je u udesu zadobio lakšu povredu noge i prsta, pa je nakon pregleda u zvorničkoj bolnici pušten kući.

U udesu nema poginulih, a povređeno je 20 ljudi, među kojima ima nekoliko osoba sa težim povredama.

Kako "Blic" saznaje, veći deo povređenih je zbrinut u Domu zdravlja u Malom Zvorniku, ali neki se nalaze i u Hitnoj službi u Loznici.

U lozničkom Urgentnom centru kažu da su primili dve osobe u bolnici, od kojih je jedna teže povređena i nalazi se na odeljenju ortopedije.

Saobraćaj na relaciji Loznica-Mali Zvornik već tri sata je u prekidu, a raščišćavanje u toku.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sa mesta nesreće kod Malog Zvornika: Mašinovođa nas je video, ali...

Izvor: Vesti-online.com, 04.Feb.2017

"Mašinovođa nas je video, ali nije mogao da se zaustavi. Sreća je da niko nije poginuo", kaže očevidac sudara teretnog voza i autobusa kod Malog Zvornika Miroslav Stojanović, kondukter iz autobusa. U ovoj nesreći koja se dogodila oko 12 sati u subotu u selu Brasina kod Malog Zvornika povređeno...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.