Putnici beogradske linije 354: Ne ukidajte nas, ima ljudi

Izvor: B92, 19.Feb.2017, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putnici beogradske linije 354: Ne ukidajte nas, ima ljudi

Beograd -- Zabrinuti putnici sa linije 354 javili su se redakciji lista "Blic" sa apelom da se linija ne ukida.

Prema zvaničnim podacima iz analize Saobraćajnog fakulteta ta linija ima samo jedan polazak i nula putnika.

Povezuje Šumice, Vrčin, Zaklopaču grocku i Kamendol, a prema planu reorganizacije mreže prigradskih linija, biće ukinuta.

"To je samo jedan polazak u 6.10 ujutro, kada ljudi idu u Grocku na posao, kod lekara ili da obave poslove u opštini. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Nije tačno da nas nema, bude i po petnaestak ljudi. Ne znam kako su oni to i kada brojali, ali nemoguće je da je bilo nula. Mi smo putnici iz Vrčina i Zaklopače i kada bi nam ukinuli liniju morali bismo da presedamo sa linije 303 na 302, koje idu retko i to nije tako lako kao kada presedate u gradu", navodi jedan radnik iz Zaklopače.

Osim linije 354, postoje i dve podvarijante 354A (Živkovac - Grocka - Zaklopača - Vrčin - Šumice) i 354B (Šumice - Vrčin - Zaklopača - Grocka) koje imaju polaske popodne i neće biti ukinute.

Postoji i jedan polazak linije 468 na relaciji Beograd - Vrčin - Zaklopača - Grocka i to Avalskim putem, koja bi po novom planu trebalo da vozi samo do Banjice.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.