Putinov poslednji mandat: Predsednik Rusije misli o tome ko će ga naslediti

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2018, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putinov poslednji mandat: Predsednik Rusije misli o tome ko će ga naslediti

Četiri puta bio na čelu države

Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je danas da stalno razmišlja o tome ko će ga naslediti kada mu se završi mandat.

Pročitajte i:

Govoreći o mogućem nasledniku, u tradicionalnom godišnjem programu "Direktna linija s ruskim predsednikom Vladimirom Putinom", on je rekao da "stalno razmišlja o tome", ali je naglasio da će na ruskom narodu biti da izabere novog predsednika, prenosi AP.

Putin je dodao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da razmišlja o podizanju "nove generacije mladih menadžera", koji će biti u poziciji da "preuzmu kormilo u Rusiji".

Vladimir Putin, koji vlada Rusijom od 2000. godine, po četvrti put je izabran za predsednika u martu, ali neće moći da se ponovo kandiduje za tu funkciju na izborima 2024. godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.