Putin priznao da ima dvojnika FOTO

Izvor: B92, 14.Dec.2023, 15:15

Putin priznao da ima dvojnika FOTO

To je moj prvi dvojnik, rekao je Putin, komentarišući dvojnika kog je stvorila veštačka inteligencija i koji mu je postavio pitanje.

Raša tudej prenosi da je on tako ujedno odgovorio i na pitanje kako komentariše navode da ima više dvojnika.

Putin je, komentarišući razvoj veštačke inteligencije i pitanje devojčice da li će ona moći da zameni naše najmilije, između ostalih i njenu baku, dao odgovor kroz osmeh.

"Baku niko neće moći da zameni", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao je ruski predsednik.

On je ipak kazao da "nije moguće zaustaviti razvoj veštačke inteligencije", kao ni onog "najvišeg vida" ove inteligencije koji joj omogućava da oseća mirise i ukuse i da ima sposobnost da samu sebe razvija.

"To znači da je onda potrebno uspostaviti prevlast nad veštačkom inteligencijom, odnosno, biti u stanju da njome upravljamo", objasnio je

Putin.

On je dodao da bi želeo da Rusija postane jedan od lidera u ovoj oblasti u svetu.

"Šta će se kasnije desiti, kakva je budućnost svega toga – to niko ne zna. Takva je danas realnost. Možemo da govorimo o ograničenjima i dogovorima između različitih lidera u ovoj sferi kako ne bi došlo do situacije opasne za čovečanstvo. Tako je bilo i kada se nuklearna energija iskoristila za pravljenje nuklearne bombe, pa su sve države onda shvatile da moraju da se dogovaraju", poručio je šef Kremlja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.